یمن به ۲ هدف راهبردی در یافا و عسقلان و ناو‌های آمریکایی حمله پهپادی کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با تحلیل شرایط، احساسی عمل نکنیم توضیحات عراقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی درباره دیدار با ترامپ: «بسیار نمادین» بود و می‌تواند «تاریخی» شود بقائی از ادامه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضای جدی خبرداد توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا کورسک روسیه آزاد شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپادی ارتش ترکیه به شمال عراق (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین درباره ادامه مذاکرات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۵۶ فلسطینی در غزه | شمار شهدا به ۵۱ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به پایگاه هوایی صهیونیست‌ها (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: موضوع توان دفاعی در مذاکرات مطرح نبوده و نیست دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان در پی انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین پیشنهاد حماس برای تحقق آتش‌بس ۵ ساله در غزه تظاهرات مردم آلمان در محکومیت کشته‌شدن جوان سیاه‌پوست به دست پلیس جان کری: ترامپ به دنبال صلح بین اوکراین و روسیه است دیدار وزرای میراث فرهنگی ایران و ترکیه | صالحی امیری: توسعه گردشگری، نیاز دو کشور است ۱۹ حمله هوایی آمریکا به یمن | اعتراف به کشتار غیرنظامیان یمنی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تیراندازی مجدد پاکستان در مرز کشمیر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: باید از بحث‌های حاشیه‌ای و غیرمهم در عمل، نه در حرف، پرهیز کنیم آتش‌سوزی مهیب در فرودگاه بین‌المللی لاهور پاکستان+ فیلم (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز مراسم تشییع پاپ فرانسیس + فیلم و عکس شهر‌های متعهد در جهان نامتعهد
سرخط خبرها

آخرین وضعیت زاهدان پس از حمله تروریستی| امنیت کامل و آرامش در شهر برقرار است (۹ مهر ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۲۷۷۳۴
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۷
آخرین وضعیت زاهدان پس از حمله تروریستی| امنیت کامل و آرامش در شهر برقرار است (۹ مهر ۱۴۰۱)
رصد میدانی از وضعیت صبح امروز شهر زاهدان حکایت از برقراری امنیت کامل بعد از حوادث تروریستی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از نماز جمعه روز گذشته (۸ مهر ماه) در مصلی شهر زاهدان در نزدیک مسجد مکی عده‌ای افراد تروریست و تجزیه طلب به کلانتری ۱۶ زاهدان حمله ور شدند و بنابر اظهارات فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان قصد تصرف کامل این کلانتری را داشتند که با اقدام قاطع نیرو‌های نظامی و امنیتی ناکام ماندند.

اشرار و تروریست‌ها در ادامه اقدام به آتش زدن اموال عمومی کردند؛ این افراد چند فروشگاه زنجیره‌ای متعلق به مردم را غارت کردند و آتش زدند و به بانک‌ها و مراکز دولتی نیز آسیب رساندند.

از سوئی دیگر چند شعبه بانک در خیابان خیام و فروشگاه در بازار رسولی زاهدان توسط معاندین غارت و به آتش کشیده شد و در ادامه در نزدیکی مسجد مکی زاهدان تجمع و اقدام به تیراندازی کردند که در این حادثه فرمانده اطلاعات سپاه استان سیستان و بلوچستان به شهادت رسید.

با این حال، شبکه‌های تروریستی و ضدانقلاب در فضای مجازی با انتشار تصاویری از دود و آتش تلاش داشتند فضای شهر را ناامن و بحرانی نشان دهند و با انتشار فراخوان‌های متعدد مردم را برای حضور در خیابان دعوت کنند، اما همراهی نکردن مردم زاهدان و اعلام برائت و عدم تایید حرکت این افراد از سوی علمای استان سبب شد تا آرامش به شهر بازگردد.

پس از شهادت فرمانده اطلاعات سپاه استان سیستان و بلوچستان، در پی این حادثه تروریستی، گروهک تروریستی "جیش‌الظلم" در اطلاعیه‌ای مسئولیت این حمله تروریستی را به‌عهده گرفت.

سپاه سلمان سیستان و بلوچستان در محکومیت حوادث زاهدان در بیانیه‌ای تاکید کرد: پاسخ قاطع به مزدوران خواهیم داد.

در این بیانیه آمده است: مردم شریف و شهید پرور زاهدان ظهر امروز بعد از پایان نماز جمعه زاهدان، شاهد واقعه تلخ و ناگوار حمله اشرار و تروریست‌های مسلح وابسته به استکبار جهانی و مزدوران جیش الظلم به چندین مقر انتظامی و نظامی و متعاقبا درگیری و تیراندازی کور و جنایت کارانه آنان در خیابان‌ها و معابر عمومی در سطح شهر بودند که منجر به هلاکت تعدادی از تروریست‌های تجزیه طلب و مجروح شدن چند تن از نیرو‌های امنیتی، نظامی و انتظامی و تعدادی از شهروندان شد.

سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان اعلام می‌دارد: پاسداران انقلاب اسلامی و دیگر نیرو‌های مقتدر و مصمم اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی با قاطعیت به تفرقه افکنی‌ها و جنایات مزدوران پاسخ خواهد داد.

رصد میدانی از وضعیت صبح امروز زاهدان حکایت از برقراری امنیت کامل بعد از حوادث تروریستی دیروز دارد و نیرو‌های امنیتی در نقاط حساس و مبادی ورودی شهر مستقر هستند و تا این لحظه براساس گزارش‌های میدانی اوضاع شهر آرام بوده و رفت و آمد مردم با سهولت انجام می‌گیرد.

اما آنچه واضح است این بوده که تلاش معاندان و ضدانقلاب در راستای تداوم ناآرامی در استان سیستان و بلوچستان ناکام مانده است.

شورای تأمین استان سیستان و بلوچستان نیز در اطلاعیه‌ای از مردم خواسته است که به هیچ عنوان به شایعات توجه نکنند و اخبار رسمی را تنها از رسانه‌های معتبر و مجوزدار و هم‌چنین رسانه ملی پیگیری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->