روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

آخرین وضعیت زاهدان پس از حمله تروریستی| امنیت کامل و آرامش در شهر برقرار است (۹ مهر ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۲۷۷۳۴
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۷
آخرین وضعیت زاهدان پس از حمله تروریستی| امنیت کامل و آرامش در شهر برقرار است (۹ مهر ۱۴۰۱)
رصد میدانی از وضعیت صبح امروز شهر زاهدان حکایت از برقراری امنیت کامل بعد از حوادث تروریستی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از نماز جمعه روز گذشته (۸ مهر ماه) در مصلی شهر زاهدان در نزدیک مسجد مکی عده‌ای افراد تروریست و تجزیه طلب به کلانتری ۱۶ زاهدان حمله ور شدند و بنابر اظهارات فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان قصد تصرف کامل این کلانتری را داشتند که با اقدام قاطع نیرو‌های نظامی و امنیتی ناکام ماندند.

اشرار و تروریست‌ها در ادامه اقدام به آتش زدن اموال عمومی کردند؛ این افراد چند فروشگاه زنجیره‌ای متعلق به مردم را غارت کردند و آتش زدند و به بانک‌ها و مراکز دولتی نیز آسیب رساندند.

از سوئی دیگر چند شعبه بانک در خیابان خیام و فروشگاه در بازار رسولی زاهدان توسط معاندین غارت و به آتش کشیده شد و در ادامه در نزدیکی مسجد مکی زاهدان تجمع و اقدام به تیراندازی کردند که در این حادثه فرمانده اطلاعات سپاه استان سیستان و بلوچستان به شهادت رسید.

با این حال، شبکه‌های تروریستی و ضدانقلاب در فضای مجازی با انتشار تصاویری از دود و آتش تلاش داشتند فضای شهر را ناامن و بحرانی نشان دهند و با انتشار فراخوان‌های متعدد مردم را برای حضور در خیابان دعوت کنند، اما همراهی نکردن مردم زاهدان و اعلام برائت و عدم تایید حرکت این افراد از سوی علمای استان سبب شد تا آرامش به شهر بازگردد.

پس از شهادت فرمانده اطلاعات سپاه استان سیستان و بلوچستان، در پی این حادثه تروریستی، گروهک تروریستی "جیش‌الظلم" در اطلاعیه‌ای مسئولیت این حمله تروریستی را به‌عهده گرفت.

سپاه سلمان سیستان و بلوچستان در محکومیت حوادث زاهدان در بیانیه‌ای تاکید کرد: پاسخ قاطع به مزدوران خواهیم داد.

در این بیانیه آمده است: مردم شریف و شهید پرور زاهدان ظهر امروز بعد از پایان نماز جمعه زاهدان، شاهد واقعه تلخ و ناگوار حمله اشرار و تروریست‌های مسلح وابسته به استکبار جهانی و مزدوران جیش الظلم به چندین مقر انتظامی و نظامی و متعاقبا درگیری و تیراندازی کور و جنایت کارانه آنان در خیابان‌ها و معابر عمومی در سطح شهر بودند که منجر به هلاکت تعدادی از تروریست‌های تجزیه طلب و مجروح شدن چند تن از نیرو‌های امنیتی، نظامی و انتظامی و تعدادی از شهروندان شد.

سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان اعلام می‌دارد: پاسداران انقلاب اسلامی و دیگر نیرو‌های مقتدر و مصمم اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی با قاطعیت به تفرقه افکنی‌ها و جنایات مزدوران پاسخ خواهد داد.

رصد میدانی از وضعیت صبح امروز زاهدان حکایت از برقراری امنیت کامل بعد از حوادث تروریستی دیروز دارد و نیرو‌های امنیتی در نقاط حساس و مبادی ورودی شهر مستقر هستند و تا این لحظه براساس گزارش‌های میدانی اوضاع شهر آرام بوده و رفت و آمد مردم با سهولت انجام می‌گیرد.

اما آنچه واضح است این بوده که تلاش معاندان و ضدانقلاب در راستای تداوم ناآرامی در استان سیستان و بلوچستان ناکام مانده است.

شورای تأمین استان سیستان و بلوچستان نیز در اطلاعیه‌ای از مردم خواسته است که به هیچ عنوان به شایعات توجه نکنند و اخبار رسمی را تنها از رسانه‌های معتبر و مجوزدار و هم‌چنین رسانه ملی پیگیری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->